Om HiOA Lacrosse

HiOA Lacrosse ble stiftet 18.03.2010 av en gruppe studenter ved HiOA. Ved oppstart hadde ingen av medlemmene noe kunnskap om lacrosse, men til tross for den lille erfaringen deltok vi i NM tre måneder senere og ble kåret til beste nykommer. Denne erfaringen førte til at en av byggestenene i HiOA Lacrosse ble født, man trenger ikke å være best for å delta og derfor er HiOA Lacrosse en forening som passer for alle studenter.

Veien videre har vært en fantastisk reise som aldri ender. Fra å være lacrosse-norges nykommer (2010) til å slå norges ubeseirede lag, Oslo Lacrosse, starte norges første jentelag og ta sølv i Norgesmesterskapet (2012) for herrer og gull for kvinner. Hele foreningen kan smykke seg med tittelen som norges beste lacrossestudentlag.

 

Hvorfor HiOA Lacrosse?

Som student i Oslo lønner det seg å engasjere seg og bli medlem av en studentforening for å berike studentlivet. HiOA Lacrosse er en forening for alle studenter tilknyttet HiOA og går på tvers av de ulike utdanningene. Som medlem av foreningen blir du kjent med mange flere studenter på skolen og du får et større nettverk. Vi er også veldig opptatt av det sosiale og arrangerer flere fester med foreningen og slik har vi HiOAs beste sosiale miljø.

Som medlem av HiOA Lacrosse får du både god trening, nye venner, lære en ny sport og kanskje en gull-medalje! Det er opp til deg, hva velger du?

 

HiOA Lacrosse sitt kontor